Снимка: Istock

Фъншуй може да ви помогне да подобрите енергията в дома си, така че да привлечете всичко онова, за което мечтаете. Стига да знаете как да подредите предметите вкъщи, какви подходящи цветове да изберете и какви допълнителни елементи да добавите, домът ви може да се превърне в повече от крепост.

Кристалите са именно сред тези елементи, които можете да добавите според фъншуй. Всеки от кристалите носи специфична енергия и допринася за подобряване на вибрациите в дома. Поставянето на определени кристали на определени места в дома може да даде истински енергиен тласък във всеки аспект от живота ви.

Кои са фъншуй кристалите, които подобряват вибрациите в дома?

Розов кварц в спалнята за любов

Розовият кварц усилва любовната енергия. Поставете розов кварц в спалнята, където е вашият любовен сектор. Той ще подобри генерирането на любовна енергия и ще заздрави връзките ви, както и ще увеличи шансовете ви за откриване на любовта.

Солна лампа до компютъра

Ако поставите солна лампа от хималайска сол в близост до компютъра ви или домашното ви работно място, това ще ви помогне да сте по-продуктивни и креативни. Солната лампа ще стимулира всички дейности, с които се захващате, ще допринесе да избистрите ума си и да извадите най-ценните си качества, така че да ги впрегнете в името на професионалния просперитет.

Малахит в хола

Поставянето на малахит във всекидневната, където прекарвате голяма част от дните и вечерите си, ще ви помогне да се радвате на повече семейна идилия и топлота. Малахитът насърчава сближаването и хармонията в семейството и дома.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase