Снимка: Istock

Домът е вашата крепост и в него трябва да се чувствате добре, да намирате убежище и да усещате спокойствие, положителна енергия. Всичко това може да се помрачи от някои предмети и неща, които носят нещастие в дома.

Кои са нещата, които трябва да изхвърлите от дома си още сега, защото носят нещастие и правят енергията вкъщи негативна?

Стари брошури, списания, фактури

Всичко, което получавате по пощата вероятно бива захвърлено в някой ъгъл или на някоя маса. Изхвърлете всички тези стари и напълно ненужни хартии, защото те носят нещастие в дома. Онова, което можете да запазите са любимите ви книги. Всички останали брошури, писма, картички, документи с изтекла давност трябва да отидат в коша за боклук, за да прочистите енергията вкъщи.

Увехнали цветя

Увехналите цветя са на практика мъртви. А не искате смърт в дома си, нали? Изхвърлете старите и изсъхнали цветя, защото те носят лош късмет, лоша енергия и определено носят нещастие в дома. Заменете ги с живи и свежи цветя, а най-добре е те да са в саксия. Така ще внесете живот и късмет вкъщи.

Захабена посуда

Пукнати чаши или дори такива с нащърбени ръбове, старите стъклени сервизи със замъглено и издраскано стъкло, захабените прибори за хранене са все неща, които носят лош късмет и нещастие в дома. Освободете енергията вкъщи от тях и ги заменете с нови. Това ще донесе късмет и просперитет в дома, а и ще ви накара да се почувствате по-добре, използвайки нещо ново. Това винаги е добра стратегия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase