Снимка: Istock

Всеки флирт и любовни взаимоотношения започват различно. Когато обаче сме сигурни, че искаме да опитаме да създадем трайна връзка с определен мъж, естествено е да ни вълнува дали и той иска същото и то с нас. Може би няма консултант по връзките, който да не ни каже, че след няколко седмици срещи е добре да уточним с въпросния човек кой какви очаквания и желания има, за да не си губим времето.

Понякога обаче взаимоотношенията ни са объркващи, непостоянни, на ниво дълбок флирт или друго и не се решаваме да попитаме директно човека. Но има знаци, които показват, че мъжът се колебае дали да има връзка с нас или пък показва, че въобще няма желание за такава.

Повече вижте в следващите редове.

1. Споменал ви е, че не търси нищо сериозно, че иска да се посвети на себе си, хобитата си, работата. Не тълкувайте думите му като нещо друго и не си губете времето да го чакате.

2. Той не се опитва да ви опознае. В началото сте си говорили някакви неща за животите си, но в даден момент той е спрял да проявява повече интерес към вас. Не се вълнува как е минал уикендът ви, дали имате партньор до себе си и т. н. Очевидно е, че в него няма желание да имате връзка.

3. Усещате промяна в комуникацията ви в социалните мрежи. Ако досега той е бил активен да ви пише, бързо е отговарял на съобщенията ви, но в последно време намирате промяна, то вероятно този мъж се колебае дали да задълбочи взаимоотношенията си с вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase