Снимка: iStock

Точно като упражненията, които ви поддържат във форма, или редовната медитация за добро психично здраве, установяването на навици за контролиране на либидито не става непременно за една нощ. Понякога това изисква работа. Важно е да имате предвид, че всяка част от тялото ви преминава през фази с течение на времето - дори вашето либидо. И въпреки че всички бихме искали здравословно либидо 24/7, понякога нашите сексуални нагони се развиват с пълна скорост, а друг път са в застой.

Ако преминавате през фаза, в която просто не можете да влезете в настроение, знайте, че не сте сами и има начини да излезете от нея. Всеки заслужава да се наслаждава на секса и да го очаква с нетърпение. Прочетете за седем навика, които жените може да използват, за да поддържат здраво либидото си.

Седем навика за силно либидо

Приоритизирайте времето насаме
Грижата за себе си може да се прилага в много различни области, включително вашето либидо. Прекарването на време сами ви позволява да се свържете отново с тялото си и да проверите психическото си благополучие. Телата ни са взаимосвързани организми и ако сме стресирани, това често може да доведе до повече от симптоми на умора или раздразнителност; може да се прояви във физическа болка или дори ниско либидо.

Още  по темата можете  да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase