Снимка: Istock
fallback

Когато се влюбите, в тялото започва вълна от промени, усещания, имащи не само емоционално, но и физическо изражение. Влюбеният човек трудно може да прикрие чувствата си, защото те се изписват по тялото и лицето му по всевъзможни начини, издаващи любовта.

Кои са някои от най-забележимите физически признаци, че сте влюбени?

Изчервяване

Изчервяването е много типично за влюбените хора. Може да ви се случи в ситуации, в които не сте очаквали да поруменеете. Може дори да не е характерно и типично за вас да се изчервявате в други напрегнати ситуации, но руменината да се появи в момент, в който изпитвате вълнение от близостта на човека, в когото сте влюбени.

Изпотяване

Изпотяването е признак на вълнение. Когато присъствието на някого не ви е безразлично и дори само мисълта за него ви кара да се развълнувате, това повишава телесната температура и активира механизмите на охлаждане, каквото е изпотяването. Не се учудвайте, ако усетите прилив на горещи и студени вълни, изпотяване на дланите, мишниците. Това са все признаци на влюбване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 месеца

Е, няма да се влюбя в силиконка, ако ще да изглежда като Памела Андерсън в Спасители на плажа, където всичките хубавици бяха с много силикон.

10

Не разбрах

преди 3 месеца

Прочетох какво е написал N12 преди един час и се запитах какво иска да каже? Да не би да прави такова нещо винаги, когато се влюбва? През останалото време запек ли има?

9

пияница мистик

преди 3 месеца

Значи ако седна с някоя жена зимата в някой ресторант и си поръчам червено вино и като излюскам 3-4 чаши и почервения целия като рак, защото така става обикновено като пия червено вино. Аз затова не пия вино, нищо че ми харесва много. И като вдигна кръвно след това и ми стане топло и си пия хапчетата и започна да се потя и тая патka ще си каже: Ето, поти се, почервеня и вдигна кръвно от вълнение, значи е влюбен в мен :))))

fallback