Снимка: Istock

Наричат февруари месец на любовта. Новият период ни носи свежа енергия, но и някои изпитания, напрежения, особено в дните около пълнолунието. Семената, които сме посели под формата на упорит труд, малко по малко ще започнат да дават и своите резултати. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Скъпи дами, февруари изглежда страхотен месец за вас! Сякаш звездите се подреждат за добро настроение. Ако изиграете ходовете си правилно, можете да постигнете много. Транзитът на Слънцето във Водолей може да направи нещата малко непредвидими, но пък не се колебайте да пробвате нови неща. Месецът е чудесен за хобита, пътувания, за преосмисляне на някои неща. 

Възможни са нови познанства, а благодарение на Венера в Козирог ще се чувствате уверени и амбициозни. Финансите ви ще са стабилни.

Жената Телец 

За вас, дами, новият месец ще бъде изпълнен с романтика, подобряване на финансите, но и малко драма. В началото на периода ще се окаже, че балансирате между работата и любовта, но нещата ще станат по-романтични към края на февруари. Ако напоследък сте имали някои притеснения относно пари, то това ще се промени в положителна посока, сочат звездите. 

Пазете любовния си живот. Възможни са клюки, които да се опитат да навредят на взаимоотношенията. В комуникацията с другите вярвайте на действия, а не на думи. 

Жената Близнаци 

Февруари може да се окаже малко напрегнат период, като има вероятност повод за притеснения да се окажат финансите и любовта. Хубавото е, че с напредването на месеца, нещата трябва да се подобряват, особено около февруарското пълнолуние. Семейството и приятелите ви ще бъдат голяма помощ в трудни моменти. Звездите ви съветват да внимавате как харчите, пазете се от преразход. 

Животът може да ви изглежда малко скучен, но промяната се случва бавно. Не пренебрегвайте какво става около вас. Някои съюзници могат да се превърнат в съперници. Към края на февруари имате шанс да направите големи промени в живота си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase