Снимка: Istock

Аксесоарите са онези елементи към облеклото, които допълват картината на една визия. Те могат да отразят настроението ви, характера ви и дори вашите виждания за живота.

Какви ще са най-актуалните тенденции през тази година? Ето на какво да обърнете внимание според модните диктатори:

Чантата като изкуство

Дамските чанти през 2024 г. ще са нещо повече от просто място, където да приберете най-важното; те ще говорят сами по себе си. Геометричните форми, нетрадиционните материали и смелите дизайни правят тези аксесоари изпъкващи. От кръгли клъчове до шестоъгълни чанти тип „лодка“, очаквайте да видите всякакви интересни кройки, които предизвикват традиционната естетика. Използвайте този тренд, за да разчупите скучното си ежедневно облекло и да покажете малко характер.

Технологични аксесоари

Технологиите продължават да се сливат с модата, което води до създаването на аксесоари, които не само изглеждат добре, но и служат за конкретна цел. Смарт часовниците и фитнес гривните стават все по-изискани и стилни, така че да можете да ги съчетаете безпроблемно с традиционните бижута. Технологично интегрираните аксесоари като пръстени или гривни, с които могат да извършват плащания или да да се контролират интелигентни домашни устройства, също ще са доста актуални. Не липсват и модели, при които смарт гривната или часовника се предлагат с конкретни бижута.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase