Снимка: iStock

Не ни разбирайте погрешно – лятото е прекрасно, а есента предлага някои отлични тенденции, но честно казано, винаги се улавяме да се наслаждаваме най-много на зимата поради една причина – официално е сезонът на палтата. Това е началото на пълноценното напластяване и е вълнуващо да се чувстваме удобно и топло в големи ботуши и още по-големи палта.

С навлизането във втората половина от зимата нещата са на път да станат още по-хладни, което означава, че е време да помислим за инвестиране в разумно връхно облекло, което да ни преведе до пролетта. Като се има предвид обаче колко палта има на пазара в момента, е трудно да се знае за кои всъщност си струва да похарчим парите си. Разбира се, има вечни класики, които се появяват всяка година, но ако търсите нещо, което ще направи нещо повече от просто да ви стопли, имаме предложение за вас.

Както всичко друго в модата, новите тенденции се появяват толкова бързо, колкото остарелите изпадат в немилост и палтата не са изключение. През последните няколко месеца оставихме нашите дънкови якета, тренчкоти и ватирани палта и вместо това търсим нещо по-различно.

Шест елегантни палта, които пасват на всичко можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase