Снимка: Istock
fallback

Връзката с колега е истинска „класика в жанра“, но това, че прекарвате доста време заедно може да е и основна предпоставка за пламването на искрата на любовта. Разбира се, както всичко друго в живота, нищо не ви гарантира, че това ви начинание ще се увенчае с успех, но защо пък да не опитате? Ако харесвате ваш колега, в следващите редове ще ви предложим няколко трика, с които да го свалите. И така:

Забравете за безпокойството

Ако стомахът ви се преобръща всеки път, когато решите да действате според инстинкта си, или пък минавайки покрай човека, когото харесвате, усещате, че ви се е свило гърлото – може би е дошъл моментът да действате. Ще се почувствате много по-добре и ще успеете да се справите с безпокойството, ако го приемете, вместо да се правите, че то не съществува. Ако трябва, дори тренирайте пред огледалото евентуален сценарий на разговор с вашия колега. Не забравяйте да си напомняте непрекъснато защо трябва да направите първия ход. По този начин ще можете да се отървете от задръжките и страховете си.

Оставете тялото ви да говори

Когато харесвате някого, думите могат да бъдат вашият най-малко надежден актив. Най-вероятно се чудите какво точно да кажете, когато наоколо е колегата, когото харесвате, а пък неловкото мълчание може да убие момента. Ето защо, вместо да се колебаете, разчитайте на езика на тялото си, за да предадете посланието. Наведете се, когато говорите с обекта на вашите желания, погледнете го в очите и задръжте погледа си или пък го докоснете леко по ръката. Това може да зададе тона на едно по-различно общуване между вас. Обърнете внимание и на езика на тялото му. Ако той ви отвърне с подобни жестове, това е знак, че можете да направите ход напред в „играта“.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 месеца

Гладна кокошка просо сънува!

21

Корва

преди 4 месеца

Едно фелацио и ми вързан в кърпа - забравя ума и дума, и иска още .

20

Аз

преди 4 месеца

Отказала съм се и съм ограничила контакта. Не искам да ми пише, не искам да ми звъни, не искам да ме търси. Лошото е, че продължава. Добре че сме в отделни сгради. Иначе обща работа нямаме кой знае колко.

fallback