Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 24 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Силите ще ви стигнат за всичко. От вас зависи да определите темпото, с което ще действате. За предпочитане е все пак да е умерено, за да не започнете периода с хипер-активност и да го завършите в пълна апатия точно преди празниците. Не е препоръчително да започвате нови проекти, да създавате или прекратявате отношения и да променяте работното място. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и бъдете предпазливи дори в градския транспорт, за да избегнете опит и възможност за посегателство.

Телец

Ще се наложи да се справите с някои усложнения, но като се има предвид присъщата ви упоритост и последователност, със сигурност ще осъществите замислите си. За ваша радост, във всеки един момент, в който имате нужда от съдействие, ще се намери кой да ви го предложи. Избягвайте контактите с хора, които ви зареждат с мрачни мисли, особено през втората половина на периода. Ако е възможно да отложите проблемните дейности за периода между двата празника, то направете го.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase