Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 10 декември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Спокоен период. С професионалните задачи ще се справите по предполагаемия начин. Не отлагайте за следващата година онова, за чието довършване разполагате с условия. Бихте могли да уредите съществени финансови въпроси, да организирате дейностите по преместване, ако сте набелязали такова, да потърсите варианти за допълване на липсващите ви знания в практикуваната от вас област. Изобщо, обстановката ще е подходяща за всякакви дейности, представляващи надграждане.

Телец

Поддържайте контактите си активни. Насочете усилия към осъществяване на смелите си замисли, които биха създали устойчива база за напредъка ви през следващата година. Ще се справите с всичко, стига да имате желание. Прегледайте финансовите си наличности, борсовите предложения и вариантите за краткосрочни инвестиции. Не е изключено да намерите изгодно предложение, гарантиращо ако не високи, то поне редовни дивиденти. Обсъждайте сложните въпроси с приятели, на които имате доверие.

Прогнозата за другите зодии, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase