Снимка: iStock

Познавате ли онези "досадни" хора, които винаги са във форма? Жените, които тренират всеки ден, понякога дори по време на ваканцията си, и винаги изглеждат контролиращи това, което ядат, сякаш никога не са хапвали цяла пица през целия си живот. Независимо дали навън е зима, или лято, те винаги имат блясък отвътре и твърде много енергия, дори в понеделник сутрин преди кафето. Може би имате колега, приятел или съквартирант, който е толкова последователен в своите здравословни навици, че винаги сте се чудили дали няма вълшебно хапче, или просто се е родил с перфектна фигура.

Но ние имам добра новина за вас, простосмъртните - няма генетична черта или магическо хапче, което да ви поддържа във форма. Вместо това, желаният резултат е поредица от прости и лесни навици. Това означава, че блясъкът отвътре и непоколебимата мотивация, които виждаме у някои жени, са не само възможни, но и постижими.

Първо, нека дефинираме какво означава да си "във форма". Независимо какво е било определението преди, бихме искали да го ребрандираме така, че да бъде вашето най-здравословно аз, което изглежда и се чувства прекрасно. Да бъдеш във форма не е число на кантара или дори наличието на коремни плочки. В края на краищата, определен размер панталони никога не може да бъде достатъчно силен, за да ви накара да се чувствате добре. Но някои навици ще.

Кои са 10-те навика за постоянна здравословна форма разберете от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase