Снимка: Istock
fallback

Въпреки че не можем да оспорим влиянието на Ким Кардашян, която направи така, че сочното дупе да не бъде смятано за недостатък, все още повечето дами се срамуват да излагат на показ средната част на тялото си. Всъщност, прикривайки по-големия ханш (например с дълги блузи), вие може би допускате грешка, тъй като така акцентирате точно на тази област.

Има ли начин да прикриете ханша, балансирайки силуета? Ето няколко идеи как да направите това:

Комбинирайте ярка блуза с тъмен панталон

Без значение от числото, което показва кантарът, не се страхувайте да носите цветни дрехи! Прегледайте обстойно гардероба си за ярки, цветни или шарени горни облекла – било то ризи, блузи, сака, пуловери и т. н. Колкото по-привличаща вниманието е горната част на тялото ви, толкова по-добре. Така ще отклоните погледа от долната част на тялото си и ще подчертаете горната. След това облечете тъмна пола или панталон, които ще ви помогнат горната част на тялото ви да бъде акцент в облеклото ви и визуално ще балансира пропорциите ви. Освен с цветовете, можете да експериментирате и с принтовете. Можете например да съчетаете блуза или риза с животински щампи с черен панталон.

Носете колан

Коланът помага да привлечете вниманието на околните към талията си. Облечете любимия си топ или рокля. След това закопчайте и закрепете колана, за да подчертаете наистина талията си. Можете да използвате този трик за по-тънки или по-дебели блузони, пуловери, дори и връхни дрехи (като тренч или дори вълнено палто). За да избегнете създаването на допълнителен обем, за предпочитане е горната част да е с дължина някъде около бедрата. Прекалено дългите рокли или палта, могат да ви накарат да изглеждате по-груби.

Носете високи обувки

Когато кажем: „високи обувки“, сякаш говорим за отдавна отминал тренд. Истината е, че много дами предпочитат удобството и комфорта, но по-високите обувки ще ви придадат няколко допълнителни сантиметра, при това точно в долната част на тялото. Така ще балансирате силуета по-добре. Запомнете, че всякакъв тип обувки ще ви свършат работа – може да са с дебел ток, на платформи или с равни по-дебели подметки.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 месеца

Едно е широк ханш, но висок, а съвсем друго са смъкнатите дууупета в снимките към статията. Това си е брич, кофти структура.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Най-точно е мнението на N2 (турчина) и N5.

10

пияница мистик

преди 5 месеца

Аз харесвам и си имам работа само със слаби жени. Даже да е леко закръглена и вече не е в моята категория. Малко дупe, слаби крака, висока и задължително хубава в лицето. Даже някои от приятелите ме бъзиkaт, че такива кльощави жени за нищо не стават, ама аз си знам :)))

fallback