Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 19 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Ще сте доста раздразнителни, което може да навреди на личните ви отношения. На работното място ще се появят проблеми, с които ще се наложи да се справите незабавно. Старайте се да довършвате започнатото, затрудненията ще са временни. Ако сте си наумили, че трябва да сменяте работата си, проверявайте редовно актуалните оферти.

Телец

Финансовото ви състояние ще е стабилно. Не е изключено да получите допълнителни приходи. За сложните проекти разчитайте на партньори, с които работите отдавна. Преглеждайте постъпващите към вас оферти от всякакъв характер. Положително ще има такива, от които да се възползвате.

Близнаци

Обстановката на работното място ще е напрегната и леко неприятна. Още в първите дни ще установите, че някой се опитва да ви „подложи динена кора“. Преценявайте изказванията си и не споделяйте подробности от личния живот, които биха могли да навредят на имиджа ви. Не прекалявайте с разходите, финансовото ви състояние ще е доста неустойчиво.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase