Снимка: iStock

От дълго време бодито присъства в шкафа ми с бельо през есента и зимата. Ако трябва да съм честна, започвам да го нося от края на октомври до началото на май. Ако температурите рязко не се повишат в този период, бодито определено е нещо, с което не съм склонна да се разделя. Комфортно, удобно и предпазващо кръста ми от вятър и студ, то е един от важните трикове, които научих от майка ми.

Но не знаех, че бодито може да се превърне в основна част и в елегантния тоалет. Струваше ми се странно да нося нещо толкова основно за излизане сред хора. Чувствах се сякаш съм на показ, а всеки ме обсъжда колко неподходящо съм се облякла. Постепенно обаче разбрах, че грешката е в моя телевизор и бодитата са чудесна алтернатива за моментите, когато навън е хладно, но не прекалено студено. Тогава, когато ви трябва яке, но, ако облечете и блуза с дълъг ръкав, ще се почувствате като във фурна. В тези моменти блести звездата на бодито.

След като опитах да нося боди като част от ежедневния си тоалет, разбрах, че това е една от най-удобните опции, които мога да имам под ръка. Сега не го включвам във всяка своя визия, но имам няколко модела в гардероба си, които мисля, че биха подобрили и разнообрази тоалетите ми. Разбира се, тук не говорим за прозрачните и секси бодита, които носите само пред любимия човек, а такива, изработени от еластични и плътни материи, които се вписват перфектно в стила ви, създавайки изчистен и безпроблемен силует, който позволява безкрайни възможности за стилизиране.

Източник: Tialoto.bg

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase