Снимка: iStock

Със своите детайлни и текстурирани шарки, плетените пуловери са пълни с изтънченост и елегантност. Особено през есента и зимата, този класически артикул внася стилна естетика в гардероба ви, като същевременно ви осигурява топлина и уют.

Както сме научили вече, модните тенденции са склонни да идват и да си отиват за миг. Това означава, че не всичко сезонно тази година ще бъде подходящо за следващата. Плетените пуловери обаче винаги запазват статута си на задължителна дреха, независимо от тенденциите през годината.

Плетените пуловери и кабелноизплетените пуловери са замислени на ирландските острови Аран като практично облекло за рибари, но след като от Vogue обсъждат дрехите в статия от 1958 година, те навлизат в света на модата и никога не го напускат. Устойчивостта на този стил се свежда до няколко фактора, включително носенето му от различни знаменитости през годините, практичността му през по-студените месеци и фактът, че винаги може да се адаптира към текущите тенденции.

Независимо дали добавяте няколко слоя отдолу или носите пуловера като основна дреха във визията си, той е задължителен елемент, който заслужава постоянно място във вашия есенен или зимен гардероб.

Идеи как да носите  плетени пуловери, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase