Снимка: iStock

Не искате да забравяте кой сте, какво харесвате и какво цените, когато влезете в нова романтична връзка, нали? Не искате да прекарвате толкова много време, опитвайки се да бъдете това, което вашият партньор очаква от вас да бъдете. Толкова много да се стараете в тази посока да угодите на половинката си, че да забравите какво наистина искате в живота си и как мечтаете да живеете.

А ето и кои 4 зодиакални знака са най-склонни да се изгубят в романтичните си връзки и да се превърнат в огледало на своя партньор, вместо да съхранят автентичното си „Аз“:

Рак

Вие, Раци, често се губите в романтичните си връзки, защото се опитвате от все сърце да направите партньора си щастлив и отивате твърде далеч. Толкова сте заети да обгрижвате половинката си, опитвайки се да ѝ дадете това, което иска, че забравяте да вземете предвид това, което искате вие самите. А това трябва да се промени. Не можете да посветите живота си да угаждате на партньора си. Въпреки че чувствата на любимия ви имат голямо значение за вас, трябва да помислите преди всичко за себе си. Не искате безсмислено да дарявате половинката си с това, което тя иска, без да се запитате дали тези неща са това, което искате и вие. Вашият партньор не може да взема всички решения в общия ви живот. Вие също имате думата. Имате право да не сте съгласни понякога.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase