Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе11-ият месец от 2023 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
Високият тонус, ораторските способности и активните действия, насочени към постигане на желанията ви ще са полезни и навременни както за професионалния живот, така и в личен план. В началото на месеца ще изникнат някои неясноти, засягащи пряко финансовото ви състояние, но през втората половина, най-вероятно след 17-и, когато Слънцето и Марс ще са в хармоничен аспект с ретроградния Нептун, ще се справите със ситуацията. Не се надявайте да решите проблемите с един замах, обмисляйте ги задълбочено. Набележете важните срещи, уговорки и споразумения за последната 10-дневка на месеца.

Телец
Едно от важните астрологични събития във вашия знак е образуването на благоприятна конфигурация между Слънцето, Луната и ретроградния Юпитер още в началото на месеца. Следващото е навлизането на Бялата Луна, където тя ще остане в следващите 7 месеца. Първоначално някои приходи може да се забавят, да има затруднения в разплащанията и несигурност на постъпленията, но обстановката бързо ще се нормализира. Не се опитвайте да преодолеете затрудненията по лесния начин. Въздържайте се от рисковани решения. В никакъв случай не участвайте в хазартни игри, може да ви въвлекат в мошеническа схема. В последната 10-дневка на месеца творческият ви потенциал ще е необичайно силен. Ще ви подскаже оригинални решения за всички сложни ситуации.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase