Снимка: Istock

В първите дни на ноември Венера ще направи прекрасен тригон с Уран, осигурявайки енергия за внезапни, положителни развития в любовта. Но в края на тази седмица планетата на любовта няма да бъде в добра позиция към мистичния Нептун. Има риск да поставим любимия ни човек на пиедестал, виждайки само това, което искаме да видим. Затова трябва да внимаваме.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Онези от вас, които имат флирт или любовна афера на работното място, може да останат разочаровани. Има вероятност да разберете, че докато този човек е привлечен от вас, той не иска да рискува да отвори сърцето си или да направи нещата за себе си неудобни в офиса. Вероятно ще се почувствате обезсърчени, но в крайна сметка това е за ваше добро, показват звездите. 

Обвързаните Овни ще имат повод за празнуване с любимия човек и той може да бъде свързан с придобиване на пари. Въпреки това, внимавайте! Ще бъде опасно лесно да харчите каквито и да е пари, без да го обмисляте. 

Телец

Що се отнася до любовните въпроси тази седмица, бъдете готови на всичко, Телци! Венера в момента се движи през вашия 5-и дом на романтиката и ще направи добра връзка с непредсказуемия Уран, който е във вашия знак. Внезапна промяна в любовния ви живот е много вероятно да ви накара да се почувствате въодушевени.

Това може да бъде всичко – от спонтанна среща с някого, ако сте необвързани, до това с партньора ви да се отдадете на забавления и нови занимания.  Венера ще се противопостави на Нептун и може да ви „сложи“ розовите очила, затова бъдете внимателни. 

Близнаци 

Някои от необвързаните представители на зодията може да имат интересно запознанство, което да се случи благодарение на роднина. Ако това не е вашият сценарий, звездите ви съветват да не потъвате в негативни мисли и да не вземате емоционални решения, ако на този етап се срещате или флиртувате с някого. 

Близнаците във връзка може да се натъкнат на несигурност, свързана с работата и семейния баланс. Вероятно ще почувствате, че трябва да отложите възможност за кариера, за да бъдете до семейството или партньора си.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase