Снимка: Istock

Всички знаем колко трудно може да е понякога да изберем подарък за любим човек. Но ако този човек е от „порода“ тийнейджър, тогава задачата става почти непосилна. Без значение дали става въпрос за вашето дете или роднина, едва ли сте наясно с предпочитанията на подрастващите. Ето защо в следващите редове ще ви предложим идеи за подаръци, с които можете да зарадвате всеки тийнейджър (или почти всеки). Ето ги и тях:

Персонализиран неонов знак

Със сигурност има дума, която ви хрумва, когато се сетите за този период от живота на всеки. „Свобода“, „Независимост“, „Обичай себе си“ – това са само малка част от думите и изразите, които можете да напишете с неонови букви. Изберете буквите, думите и цветовете, които предпочитате и създайте уникален подарък, който може да бъде закачен на стена, врата или дори да служи за нощна лампа.

Смарт часовник

Това е един чудесен подарък за тийнейджъри, тъй като с него всеки може да е „cool“. С негова помощ собственикът му ще може да отговаря на обаждания, да проверява социалните си мрежи за съобщения, да следи здравните си показатели, да звъни и още куп забавни неща.

Спортен клин

От доста време насам, спортното облекло отдавна се носи извън залата за тренировки. Ако искате да зарадвате тийнейджърка, може би един от начините да я провокирате да спортува е да ѝ подарите интересен спортен клин. Можете да изберете модел с висока талия, който да съчетаете с подходяща тениска или суитшърт.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase