Снимка: iStock

Гумените ботуши може да са най-несексапилните ботуши във вашата колекция, но заедно с най-доверените ви ботуши за сняг, те са най-практичните видове обувки за дъждовната есен. Това са ботушите, на които да разчитате, за да сте в безопасност и сухи по време на сутрешното пътуване до работното място.

Гумените ботуши трябва да са водоустойчиви – това, разбира се, е ясно само по себе си. Но също така е важно да изглеждат стилно и да не са такива, сякаш току-що сте излезли от зеленчуковата градина. По-скоро трябва да са модели, които изпълняват две задачи – държат крака ви сух и в същото време допълват тоалета ви по прекрасен и шикозен начин.

Освен това, когато пазарувате чифт страхотни ботуши, които да добавите към колекцията си, те трябва да съответстват на останалите ви дрехи и обувки в гардероба. Така че, когато сте на пазар за гумени модели, е от ключово значение да потърсите чифт, който безпроблемно съчетава модата и функционалността.  

Тази есен, освен класическите гумени ботуши, може да промените малко обстановката, като опитате няколко различни версии като кубинки, розови модели и такива с дължина до коляното. Има множество опции, от които да избирате, така че всичко зависи изцяло от вас и вашия стил.

Какви гумени бутуши да носите през есента можете разберете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase