Снимка: iStock

От създаването си през 1975 година, френският маникюр претърпя възходи и падения. От превръщането му в един от категоричните избори за стил, той се срина до дъното в класациите в началото на 2010 година. Стилът обаче издържа на всичко и заслужи своето прераждане с креативни нови цветови и дизайнерски вариации, които се появяват, докато верни и известни фенове като Рийз Уидърспун, Бионсе и Виктория Бекъм не се отказват от френския маникюр.

Тези дни класическата визия получава модерна промяна. Вместо да се ограничавате до бял лак, черните връхчета са най-новата версия, която трябва да опитате. От лъскави до матови, квадратни и кръгли, завъртулки или едноцветни нокти, опциите за дизайн са неограничени и могат да се впишат в почти всяка естетика.

Искате ли да опитате тенденцията? Предлагаме ви няколко идеи за черен френски маникюр, които може да опитате, ако това е вашият любим цвят. Занесете ги в салона за красота или пък ги опитайте вкъщи, ако вярвате на ръцете си и тяхната стабилност.

Черен маникюр – 7 идеи за френски стили

1. Класика
Ако традиционният френски връх е вашето желание, помислете за промяна на цвета му. Черните нюанси са достатъчно различни, за да привлекат вниманието, но класическият дизайн на ноктите остава близък до оригинала. Този стил е подходящ за хората, които искат да променят нещо във визията, но не са готови за големи стъпки.
 

Цялата статия можете да я прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase