Снимка: Istock
fallback

Плътските удоволствия не са само за забавление. Те са и една от най-висшите форми на общуване. Всеки път, когато сте с партньора си, вие му отделяте не само време, но и емоция. Ето защо, ако искате да превърнете секса в наистина запомнящо се изживяване, в следващите редове ви споделяме някои от тайните как да направите това. Ето ги и тях:

Правете секс

Звучи странно, нали? Но колкото по-често се отдавате на забавления под завивките, толкова повече желание ще имате да го правите. Понякога няма да сте в настроение, когато партньорът ви е, но в такива случаи го помолете да отдели малко повече време за любовната игра и не след дълго ще влезете „в ритъм“ и ще можете да си прекарате страхотно.

5 съвета за презареждане на любовта

Мастурбирайте

Освен удоволствие, мастурбацията може да ви донесе и ползи за здравето, в това число – намаляване на риска от определени заболявания и дори повишаване на удовлетворението ви по време на секс. Мастурбацията е нещо, което трябва да продължите да практикувате, дори когато редовно правите секс с партньор. Глория Брейм (доктор, клиничен сексолог) споделя, че самозадоволяването трябва да стане редовна част от вашата рутинна лична грижа, нещо като миенето на зъбите. „Мастурбацията е част от здравословния сексуален живот“, казва Брейм. „Тя е напълно безопасна и безобидна.“

Какво да очаквате от секса, след като навършите 40 години

Не чакайте вечерта, за да правите секс

За съжаление, често пъти се случва така, че работните задачи и ангажиментите около домакинството ви изтощават и това се усеща най-много вечер. Може би има моменти, в които искате само да гледате неангажиращо в екрана на телевизора или телефона. Ето защо, вместо да се чувствате гузни пред себе си и пред партньора си, променете рутината. Забравете за стереотипите и разпалете огъня на страстта сутрин, веднага след работа или пък по време на любимото ви вечерно шоу.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 година

Не можеш да я унижиш!

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 - Ами другият, който редовно ни уведомява какво прави в двете нули при -4 градуса? Освен буйстващите лyдu има и кротки такива, които се изявяват по форумите и някои от тях отдавна са се кротнали тук.

14

Анонимен

преди 1 година

Кой сложи плюсове на първия коментар, само за миришещи крака пише всеки ден, улава работа

fallback