Снимка: Istock

Октомври ухае не само на есен, но и на романтика. Събитията ще ни предизвикат да се вгледаме в себе си, да разпознаем желанията и нуждите си и да се впуснем по-дълбоко във взаимоотношенията, които са важни за нас. Планетарните събития ще играят важна роля за любовния ни живот. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Женски хороскоп за октомври

Овен

Скъпи Овни, октомври ще бъде период на страст и енергия за вас по отношение на любовта. Ще изразите своята решителност и страст в любовното общуване. Вашата прямота и искреност в допълнение на привлекателността ви, ще ви помогнат във взаимоотношенията. Въпреки това внимавайте да не станете твърде конкурентни в отношенията. Също така се вслушвайте в нуждите на партньора си и се опитайте да намерите баланс между вашите желания и нуждите на партньора ви.

4 зодии, които ще се къпят в пари през октомври

Телец

За Телците любовта през октомври ще е свързана с търсенето на стабилност и сигурност. Ще почувствате нужда да заздравите връзките и да изградите солидна основа. Вашата лоялност и надеждност ще бъдат на преден план, така че се посветете на задълбочаване на интимността с партньора. За необвързаните този период ще донесе възможности за установяване на трайни и стабилни връзки.

Близнаци

Близнаците ще бъдат изключително комуникативни и общителни в любовта през новия месец. Вашият чар ще изпъкне, привличайки вниманието на другите към личността ви. Комуникацията ще бъде ключова за вас. Говорете с партньора си за вашите чувства, нужди и очаквания. Период на нови запознанства и романтични връзки очаква самотните представители на зодията. Бъдете отворени за изследване на нови любовни възможности.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase