Снимка: Istock

Очакват ни редица промени в любовен план. Венера в Лъв прави последния си квадрат с Уран. Определено може да ни се случат неща, които сме очаквали и не е задължително те да са отрицателни. В последните дни на месец септември ни очаква и пълнолуние в Овен, което ще ни напомни да не крием своите желания. Комуникацията с другите ще се подобрява благодарение на Меркурий и Юпитер.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Какво може да накара един мъж да се отдръпне от връзката?

Овен

През последните дни на септември Овните ще бъдат открити за своите чувства, дори и това да има риск да засегне някого. Това ще се дължи на пълнолунието във вашия зодиакален знак, но да не забравяме, че и Венера във вашия романтичен сектор е в квадратура с Уран. Някои от вас може да решат да продължат напред сами, вместо да правят компромиси. Това ще бъде проблем, ако сте в сериозна връзка, тъй като може да бъдете възприети като егоист. За вас обаче това може да се почувства по-скоро като самосъхранение.

10 знака, че той не е вашата сродна душа

Телец

Телците ще бъдат приятно изненадани тази седмица. Може да сте се чувствали обезсърчени от любовта, да изглежда, че никога не сте срещали някого, който вибрира на вашето ниво, емоционално, интелектуално, физически или духовно. Ако случаят е бил такъв, имате невероятен шанс да срещнете или да задълбочите връзката си с човек, който има много допирни точки с вас. Ако обаче сте в дългосрочна любовна връзка, внимавайте за внезапна ситуация, която може да повлияе на вашите романтични планове.

5 съвета за презареждане на любовта

Близнаци

Любовта ще изненада и представителите на зодия Близнаци. Венера ще бъде в квадрат с Уран, което ще се усеща като романтична крива, която ви се е случила изневиделица. Тъй като Уран е във вашия скрит 12-и дом, е възможно някой неочаквано да разкрие романтични чувства към вас. Този таен обожател наистина може да ви остави неподготвени.

Ако не споделяте емоциите му/ѝ ще се наложи да го покажете, а това може да разочарова отсрещната страна. От друга страна, за обвързаните има вероятност да разкрият информация на половинката си, която никога не са възнамерявали да споделят и това да доведе до някои проблеми. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase