Снимка: Istock

Любовните връзки могат да бъдат пълни с неприятни изненади и трудни за поддържане и развиване. Особено след като доверието на единия партньор бива нарушено, заради изневяра на другия. Тъй като всяка връзка е различна, някои жени се съгласяват на това да дадат втори шанс на мъжа до себе си, след като са разбрали, че той им е изневерил. Няма съмнение, че въпроса, който си задават е дали отново ще го направи.

Има ясни знаци за повишен риск от повторна или поредна изневяра. Вижте някои от тях.

1. Най-добрият показател за бъдещо поведение е миналото на вашия партньор във връзката ви. Ако ви се струва, че той преминава през същите случки и негативно поведение относно флиртове извън връзката ви, то това е ясен знак, че може отново да подведе доверието ви.

2. Обърнете внимание на историята на връзките му. Дали любимият ви не се е задържал за кратко в предишни любовни отношения, дали ви е известно, че той е изневерявал на предишна партньорка?

Защо някои хора търсят физически контакт с бившите си, въпреки лошия край?

3. В случай, че той не може да ви даде ясни знаци, които да ви успокоят, че заслужава отново доверието ви, ако настоящето му поведение е прикрито, то той може отново да ви изневери.

4. Вашият партньор полага ли усилия, за да възстанови връзката ви?Доколко той е склонен да управлява последващите трусове от поведението си, всъщност е ключов индикатор за това колко вероятно е или не да ви изневери отново. Според западни специалисти по връзките, човек, който има история на лъжи и измами във взаимоотношенията си, е много по-вероятно да изневери отново, отколкото човекът, който е показал разкаяние и е в състояние да положи усилия, за да възстанови доверието към себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase