Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 11 – 17 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март – 20 април)
Още в началото на седмицата ще усетите прилив на сили, който ще ви стимулира към набелязване на перспективни и глобални задачи. Нищо лошо няма в това, но само на теория, защото заемайки се с практическата им реализация, непрекъснато ще се натъквате на проблеми. Ще сте по-полезни за самите себе си, ако се ориентирате към текущите, обозрими и изпълними дейности. Така, дори нещо да не се получи, ще имате шанс за втори опит. На допълнителни финансови постъпления могат да разчитат държавните служители и работещите във финансови учреждения.

Телец (21 април – 20 май)
Тревогите, а и радостите преобладаващо ще са свързани с отношенията. Недоразуменията ще са на всички нива и с всички видове връзки. На моменти може да получите усещането, че говорите с всичките си събеседници на различни езици. Преди да се ядосате окончателно и да предприемете действия, за които бихте съжалявали, помислете много добре за последствията и се запитайте дали „повредата не е във вашия телевизор“. Може би не другите не ви разбират, а вие не се изразявате достатъчно ясно. Не е подходящо в този период да променяте работното място, ако не сте подготвяли процеса предварително или обстоятелствата не ви принуждават.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Непредвидените събития основно ще са в деловата сфера. При необходимост от уреждане на въпроси, зависещи от държавната администрация ще се наложи да се възползвате от услугите или съдействието на приятели. Бихте могли да се справите и самостоятелно, но за по-дълъг период от време. За да напреднете в професионален план или пък да подобрите, стабилизирате позициите си ще трябва да усвоите някакви допълнителни нови познания. Не е изключено да са срещу заплащане и то за ваша сметка като разходът ще се отрази на бюджетния баланс в посока намаление, естествено. Част от започнатите проекти ще изостанат, приходите от тях също ще се забавят. Решите ли да ги форсирате, загубите може и да се увеличат.

Хороскопа за другите зодии, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase