Снимка: iStock

Има нещо толкова успокояващо в идеята да пием горещ шоколад в студена вечер, така че защо да не добавите този комфорт и върху ноктите си?

Тематичният маникюр с цветовете на горещ шоколад създава прекрасен и кадифен вид, който може да допълни всяка есенна визия. За тези от вас, които никога не са виждали нокти като любимата топла напитка, цветът е наситено шоколадовокафяво, който може да накара топлите тонове на кожата да изпъкнат още повече. Той е идеален за всеки, който обикновено избира тъмен нюанс, когато става въпрос за есенен маникюр и иска нещо ново. За щастие, този шоколадов цвят може да се носи през цялата година, така че съвсем спокойно може да го включите и в зимната си визия.

Има толкова много начини да носите този маникюр, като всичко зависи от вашия личен стил. В социалните мрежи може да видите много вариации на дизайна, включително в едноцветен стил, със завъртулки, есенни детайли и какво ли още не. За да ви улесним в това море от възможности, ние събрахме няколко предложения, от които да се вдъхновите.

Шоколадов маникюр за есента

1. Шоколадов градиент
Защо да се ограничавате само до една версия на ноктите с горещ шоколад, когато можете да имате пет? Шоколадовите градиентни цветови схеми са невероятно красиви, защото тоновете се допълват взаимно, създавайки изискан външен вид. За да получите подобен резултат, изберете пет кафяви нюанса, които варират от светло до тъмно, за да създадете перфектната вариация за вашите нокти.

2. Шоколадов блясък
Ако искате да добавите малко блясък към ноктите си, помислете за създаване на блестящ дизайн. В края на краищата, блясъкът добавя изисканост и забавление към всяка визия, а ноктите с шоколад не са изключение. За да създадете този външен вид, намерете тъмнокафяв брокат и го поставете върху дизайн по ваш избор, както е показано по-горе, преди да добавите топ лака.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase