Снимка: Istock

Месец септември идва с редица важни събития и промени. Промените поставиха своето начало още през август, макар и за някои представители на зодиака това не се е усетило. Сега, през новия период, пред нас ще се отворят нови възможности, но и изпитания. Дали ще се справим, ще зависи от мотивацията ни и от това как взимаме решенията си. Какво показват таро картите за всяка зодия, вижте в месечната ни прогноза за септември.

Овен

Скъпи Овни, септември ще бъде чувствен месец за вас, който ще подчертае областите, върху които трябва да работите. Време е да изхвърлите натрупаните емоции, както положителни, така и отрицателни. Обградете се с хора, които могат да ви подкрепят, които се радват за успехите ви и са до вас, когато имате нужда. В работата ще ви се наложи да вземете трудно решение, не прехвърляйте отговорността на другите, търсете опора и отговори в себе си. Таро картите показват, че новият месец е чудесен да зарадвате себе си - промяна на имиджа и гардероба, а защо не и кратко пътуване.

Любовен хороскоп за септември

Телец

Таро прогнозата ви показва, че новият месец ще бъде период на усилена работа. Ежедневната работа и инвестирането в развитието на себе си като личност и професионалист, инвестирането във взаимоотношенията, ще ви доведат до страхотни резултати. Важно е да търсите мотивация, за да не скучаете, а възможности за такава няма да липсват. Поставете си вдъхновяващи цели за бъдещето. Успехи няма да ви липсват, но те до голяма степен ще зависят от положените усилия.

Изберете си прозорец и вижте какво бъдеще ви очаква

Близнаци

Близнаците ги очаква огнен септември. Месец на страст и креативни идеи. Всички цели, които си поставите за септември ще бъдат бързо постигнати под ваш натиск. Таро картите ви съветват да не се преуморявате. Не се претоварвайте с дребни и незначителни работни задачи, защото може да не постигнете заветната цел. В любовен план таро прогнозата за родените под знака на тази зодия, разкрива страст, а може би и нова връзка. Избягвайте конфликтни ситуации, опитвайте се да решавате проблемите по дипломатичен път. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase