Снимка: Istock

Очаква ни една динамична и донякъде натоварена седмица за любовта. Нептун се противопоставя на Марс, носейки размита несигурност около нашите романтични цели и действия. Това става още по-объркващо, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в знака на Дева до 15 септември.

Всички планове, които сме имали относно любовта или с любовник, може бързо да се провалят. За щастие Марс и Плутон ще засилят нашите действия и решимостта ни да намерим удовлетворение в любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

15 лесни стъпки, с които да покажете любовта си

Овен

Овни, възможно е да се почувствате леко безнадеждно относно посоката на любовния си живот в началото на седмицата. Сякаш колкото и да настоявате, не можете да постигнете целта, която искате. Няма значение дали сте необвързани, обвързани или някъде по средата – чувството на разочарование може да надделее и най-лошата част потенциално би била, че вашите собствени избори и действия са ви довели дотам. За щастие, амбициозният Марс навлиза във вашия партньорски сектор в края на седмицата. Нека звездите ви мотивират да оправите отношенията си.

Какво говори бързината, с която той отговаря на съобщенията ви?

Телец

Тази седмица представителите на зодията може да преминат от чувство на пълно раздразнение и безнадеждност по отношение на любовта, до осъзнаване, че са имали силата вътре в себе си през цялото това време, за да направят необходимите промени в любовния си живот. Марс, който сега е във вашия романтичен сектор, се противопоставя на Нептун във вторник.

Това предизвиква известно разочарование по отношение на текущото състояние на вашия любовен живот. Меркурий става ретрограден в романтичния ви сектор в сряда и промяната в любовта определено ще настъпи.

Проблеми във връзката, които съсипват брака

Близнаци

Романтично очакване! Така може да се опише седмицата ви, Близнаци. Тази неделя Марс навлиза във вашия романтичен сектор за първи път от две години. Марс е свързан с действие и енергия, така че се подгответе за всякакви вълнуващи развития. След като той е във вашия любовен сектор, това определено ви носи положителни промени, когато става въпрос за любов, секс и срещи.

Всъщност ваш приоритет може да стане преследването на всичко и всеки, което ви носи удоволствие. Ако вече имате връзка, очаквайте да се забавлявате повече с любимия човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase