Снимка: Istock

Месецът започва с пълнолуние във Водолей. Трябва да се замислим върху изборите, които сме направили в миналото, когато става дума за любов. В допълнение, огненият Марс прави великолепен тригон с експанзивния Юпитер. Няма да имаме проблеми да предприемем действия, за да покажем на някого, че ни е грижа.

Усилията ни няма да останат незабелязани. Също така, Меркурий ще се противопостави на Сатурн, изграждайки по-трезво мислене в отношенията. Може да се окажем заседнали в анализирането на романтична ситуация.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за август

Овен

Когато става въпрос за любовния ви живот, през тази седмица е възможно да се спрете на фактора приятелство. Можете ли с любимия ви човек да се наречете приятели? Ако не, може да се почувствате по-откъснати от партньора си, докато обмисляте какво всъщност е привличането между вас двамата.

Липсата на солидна основа на приятелство с него/нея отвъд всяко физическо привличане, може да предизвика притеснение, че нещо фундаментално необходимо липсва. Ако обаче имате тази връзка, не забравяйте да я отпразнувате. Необвързаните представители на зодията да отделят време, за да се съсредоточат върху изграждането на силни социални връзки. Може да останат изненадани романтично.

Женски хороскоп за август

Телец

Звездната карта показва противоречива комбинация от енергии през седмицата, когато става дума за романтика. Марс се движи през вашия любовен сектор и във вторник ще направи прекрасна връзка с Юпитер, който сега е във вашия знак. Това може да ви донесе хубави любовни емоции.

От друга страна, може да не се окажете толкова мотивирани за любовните възможности и да не предприемете нищо. Меркурий, който също е във вашия сектор на романтиката, ще се противопостави на ограничаването на Сатурн. Бъдете внимателни в комуникацията с любимия човек или потенциален партньор.

Таро карти за август за всяка зодия

Близнаци

Близнаци, възможно е да се изкушите да се откажете от високите си идеали, когато става въпрос за любов и връзка, особено ако вашите философски размисли са били по-романтично-алтруистични. Независимо какво се е случило в любовния ви живот, не се обезсърчавайте. Всъщност недостойните хора за вас, а не концепцията за романтика, са тези, които ви разочароват. Направете всичко възможно, за да запазите надежда за вида любов, който е истинска среща на ума, тялото и душата. Това, че не се случва в момента, не означава, че никога няма да се случи. Не забравяйте, че времето е всичко. Ако вече си имате половинка, то седмицата ще ви поднесе приятни емоции и повече романтика. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase