Снимка: Istock
fallback

Всяка жена е различна и уникална с нещо. В любовта, както ние, така и мъжете биват привлечени от определен тип дами и обратното – отблъснати. Всяка жена има какво да предложи на един мъж, но дали това, което предлага пасва на нуждите на този, с който флиртува? Кои са онези 5 типа жени, от които мъжете определено се отдалечават?

1. Говорещата

За нас дамите е известно, че сме по-приказливи. И все пак ще се съгласите, че има жени, които твърде много говорят. Такива дами ще разговарят с всеки, който слуша или се преструва, че ги слуша. Освен това те самите не са добри слушателки. За тях е важно да си изговорят това, което имат да си казват, често се включват неканени в чужди разговори, а това определено отблъсква мъжете.

15 причини един мъж да спре да ви пише

2. Златотърсачкатa

Тя се опитва „да бръкне“ в портфейла на мъжа. Не се интересува толкова от него, дори в началото на взаимоотношенията може да не е сигурна дали изобщо го харесва. Златотърсачката не е задължително да изглежда като известни примери за такива, за които срещаме информация, обикновено в социалните мрежи и жълтите сайтове. Някои имат вид на стилни дами, правят се на добре възпитани, създават усещането за себе си, че са амбициозни, но не е така. Е, мъжете бързо се ориентират с такива дами и ако уважават себе си, обикновено приключват взаимоотношенията си с тях.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 година

Има мъже, които напълно отговарят на описанието на две от категориите, представени тук. Онзи, който иска вечно да се забавлява и не търси жените за друго. И златотърсачите, такива мъже никак не са малко.

28

До Анонимен 26

преди 1 година

Чия родителка имаш предвид? Майката на момичето ли? Тогава сигурно пишеш за мамината глезла, която очаква, че извън дома на родителите й всички трябва да я глезят така, както са я глезили под крилото на мама и тате. Но ако имаш предвид неговата майка, т.е. свекървата, не знам защо определяш такава снаха като социопат. Или си срещал такава, която наистина не се разбира с друг човек, освен със свекърва си? Тогава наистина си попаднал на някакъв хем природен, хем социален феномен.

27

Зависи

преди 1 година

До До :))) Зависи колко е пийнала. Ако е кьор-кютук, сигурно не става. Но ако е пийнала колкото за блясък в очите и за повече темперамент, значи баш си отговаря на пословицата за кревата.

fallback