Снимка: Istock
fallback

Юли започва с пълнолуние в земния знак Козирог и задава тон за емоционално фокусиране върху любовта. Независимо дали става дума за създаване на нова връзка, семейство, съвместен бизнес или за подкрепа на амбициите на другия, знаем, че се нуждаем от нещо повече от цветя и шоколад, за да почувстваме любовта в сърцата си. За щастие всичко изглежда възможно за постигане. Комуникацията се засилва.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за юли

Овен

Скъпи Овни, любовта може да не е вашият настоящ приоритет. Дори и да получавате много романтично внимание, може да се опитвате да го игнорирате. Венера е в пълния си блясък във вашия сектор на романтиката и ви предлага всякакъв любовен потенциал. Някой може да ви покани на среща или настоящ любим може да се старае да ви осигури повече приятни моменти заедно.

Но тъй като тази седмица ни очаква пълнолуние, то това лунно събитие ще освети вашия сектор на кариерата. Това означава, че без значение дали сте в сериозна връзка или не, фокусът ви ще бъде повече върху работата.

Женски хороскоп за юли

Телец

За някои от родените под знака на зодия Телец, приятелите ще са опора по отношение на ситуацията в любовния им живот, вдъхвайки им повече увереност, относно разрешаването на някакъв проблем. Сега Меркурий е във вашия сектор за съобщения и към края на седмицата ще бъде под ъгъл към Уран във вашия знак, но и към Нептун, който оказва влияние на вашия сектор на приятелството. Имайте вяра и мислете извън кутията, извън рамката. Това е вашият коз за по-щастлив любовен живот.

Близнаци

Тази седмица няма нищо повърхностно във вашия подход към любовта. Истината е, че ако не е дълбоко, значи просто не сте в него. Пълнолунието в първите дни на юли, попада във вашия 8-и дом на интимността и ще създаде осезаемо желание за вас да се свържете с настоящ или потенциален партньор по възможно най-истинския и уязвим начин. Може да копнеете за връзка, която се чувства предопределена и значима. Онези представители на зодията, които вече имат такава връзка, не бива да забравят да я отпразнуват. Това само ще задълбочи емоциите с любимия им човек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 година

Няма да е зле да се съгласувате в тая редакция. Вечерта Ивета Иванова публикува хороскоп за това какво ни очаква в любовта тази седмица. Пак са пълни глупости, но нямат нищо общо с тези тук. Това явно доказва, че астрологията е глупост.

2

Анонимен

преди 1 година

Зодия жена ще е на върха

1

Анонимен

преди 1 година

Още глупости.

fallback