Снимка: Istock
fallback

Намирането на любовта невинаги е лесна задача. А още по-трудно е да я задържите. Много често правим грешки с действията и думите си, които пречат да изградим дълготрайна и стабилна връзка. Несъзнателно отблъскваме партньора си, което ни отдалечава един от друг и в крайна сметка води до раздяла.

Неромантични знаци, че сте открили любовта

Ако сте необвързани и искате да изградите трайна връзка, помислете защо досегашните ви връзки са се проваляли. Надникнете в грешките си. Осъзнайте ги и ги анализирайте.

Това е труден процес на приемане, който обаче ще ви е от полза да изградите истински трайни и стабилни връзки в бъдеще.

Кои са грешките, които обикновено пречат да се изгради трайна и стабилна връзка?

Губите си времето в преследване и отдаване на някого, който не е свободен

Под „несвободен“ не се има предвид само обвързан. Някои хора не са свободни емоционално, тоест те са привлечени от друг човек, имат емоционален или физически интерес към някого, което пречи да обърнат внимание на вашите усилия.

Не преследвайте такива хора, защото за вас това е губене на време и влагане на излишни емоции.

Постоянно се оплаквате

Оплакването отблъсква мъжете. Мрънкането и недоволството от всичко, постоянното отбелязване на негативното кара отношенията да се помрачават.

5 характерни черти на безусловната любов

Ако сте свикнали да се оплаквате от всичко и винаги да намирате отрицателното в живота, това е голяма грешка, която пречи на изграждането на трайни връзки. Никой не иска да живее с партньор, който постоянно внася негативизъм в ежедневието.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 1 година

До Жена (23) Неслучайно народът е измислил приказката за Неродена мома. Много мъже си фантазират за някаква хипотетична жена, каквато изобщо не съществува, защото те самите не знаят какво точно искат.

26

Анонимен

преди 1 година

По въпроса с девственте жени, една позната имаше много хубава приказка: Една жена с един *** не е умряла! Така, че да ви имам и търсенето и разбиранията. Да си търсиш девствена не е ли много комплексарско?! И като и стане интересно след време и на другите, как са им и тогава честито.

25

Анонимен

преди 1 година

От всички коментари, които съм чела и подкастове, които съм слушала, за жалост съм имала и приятели с такива разбирания, става ясно, че мъжете искат леки жени, но пък да са свестни. Еми пичове, няма, как да стане. Хем се оплаквате, че са ***, хем обаче останалите не ви харесват.

fallback