Снимка: Istock

През новата седмица Слънцето навлиза в Рак, което ни позволява да показваме емоциите и най-съкровените си нужди пред другите. Това може да помогне за укрепване на любовната ни връзка или да създаде красива основа за чисто ново начало с някой специален човек. Меркурий, който прави прекрасна връзка с Марс, може да доведе до разговор с любовник, за това как да се забавляваме и надградим отношенията си. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новата седмица Овните определено ще имат желание да се сгушат с някого, с когото се чувстват сигурни, за да отдадат сърцето си. Търсещите своята половинка определено ще бъдат по-смели в общуването, което ще е само в тяхна полза. За това ще им помагат Марс и Меркурий. Флиртовете определено ще ви се отдават. Ако вече сте в сериозна връзка, помислете как да внесете повече романтика и страст в нея.

Телец

Вашият основен фокус продължават да бъдат домашните въпроси и тази седмица това със сигурност ще се пресече с любовния ви живот. Слънцето навлиза в Рак, за да освети комуникационния ви сектор. Но Меркурий ще направи положителна връзка с Марс в Лъв. Пригответе се за смел разговор с любимия човек относно въпроси, засягащи това да заживеете заедно или да направите нещо друго, което е важно за вас и връзката ви.

Необвързаните представители на зодията да не позволяват дори и на приятели да се намесват в личния им живот, особено що се отнася до любовните въпроси. Възможно е да искат да ви срещнат с неподходящ за вас партньор.

Близнаци

Скъпи Близнаци, знаете какво искате в любовта тази седмица и не се страхувате да го заявите. Меркурий във вашия знак ще създаде перфектна връзка с огнения Марс, който сега е във вашия комуникационен сектор. С Марс в романтичния знак Лъв, страстта е вече в мислите ви. Това, което е още по-вълнуващо е, че ще имате способността да пленявате не само с външност, но и с думи, което означава, че любимият ви човек или такъв, към когото имате любовен интерес определено ще бъдат силно привлечени към вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase