Снимка: Istock
fallback

В любовта, както мъжете се чудят какво си мислят жените, така и дамите се вълнуват от мислите на мъжете. По природа, господата не са толкова многословни, за разлика от нас, дамите. Дори и да си споделяте, има неща, които партньорът ви би искал да знаете, но едва ли ще ви каже.

Кои са те?

Удоволствието от преследването

Понякога по време на срещи и в периода на ухажване, жените несъзнателно пречат на мъжете да се наслаждават на преследването. Ако винаги сте тази, която започва разговор в социалните мрежи, обаждате му се по телефона, инициирате срещи, това означава, че не му оставяте възможността да се остави на желанието да ви преследва.

Променете нагласата си така, че да позволите на ситуацията да тече и да продължите да живеете най-добрия си живот, докато излизате на срещи. Полагайте усилия и от ваша страна, но не насилвайте нещата. Ако той наистина ви харесва, ще намери път към вас.

Причини за слаба чувствителност на гърдите по време на секс

Уважение

За мъжете и жените разбирането за уважение в определени моменти се различава. Пример – жените обичат да споделят как е минал денят им, а още повече са споделящи, когато има проблем. Партньорът им ги изслушва (чудесно е, ако това се случи, защото не всеки мъж е добър слушател) и предлага решение на проблема. Любимата му обаче няма нужда от това. Друг пример – жената решава да се справи със ситуация, дори елементарна, без да поиска помощта на половинката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback