Снимка: Istock
fallback

В любовните отношения има редица неща, които са важни, за да могат те да се разгърнат във времето. Още в самото начало на една връзка пукнатините си личат. Винаги могат да бъдат поправени, стига и двете страни да го искат. Жените винаги ще се питаме какво може да накара един мъж да остане в една връзка. Много неща, но вижте 5 от тях, които определено господата търсят.

Не си лягате ядосани

Добрата комуникация е ключът към страхотната любовна връзка. И да ви звучи клиширано, това е самата истина. Понякога се случва да имаме лош ден, да си кажем нещо с партньора, което да повиши градуса на напрежението. Ако до момента на лягане вечер не си оправим отношенията, заспиването гневни, определено вреди на връзката. Ето защо е важно да си създадем правило – да не си лягаме ядосани един на друг или по друг повод. По-добре се отдайте на почивка с уговорката на следващия ден да довършите разговора, но недейте да внасяте напрежение в спалнята.

Типове мъже, които не са подходящи за връзка и брак

Когато спорите, придържайте се към проблема

Когато има спорове в една двойка, често единият започва да се връща в минали случки, в които се е почувствал наранен от любимия човек. Никога не си казвайте „Ти винаги...“ и никога не атакувай партньора си лично. Това би го накарало да се чувства нещастен и несигурен. Спорите в този момент за нещо, което е в настоящето и затова не се връщайте в миналото, освен ако сегашната ситуация не е свързана по някакъв начин с миналата. Мъжете определено предпочитат да бъдат във връзки, в които разрешаването на проблемите не се случва с драма.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 10 месеца

Наздраве!

27

До Анонимен 24

преди 10 месеца

Познавам един като теб. Спи в преходен хол, а във вътрешната стая е спалнята на родителите му. В жилището има още една стая, но там се е настанил по-големият му брат с детето си и с жена си, която е бременна с второ дете. Моят познат живее така, защото той и приятелката му кътат пари, за да могат да се оженят, но това няма да стане скоро като гледам какви са им финансовите проблеми. За този мой 34-годишен познат се сетих, когато четях тук материала за общинското жилище, което било без тоалетна.

26

Анонимен

преди 10 месеца

26. Защото съм будала.

fallback