Снимка: Istock

На всяка жена се е случвало да попадне на неподходящ партньор за любовна връзка. Може би дори повече от веднъж. Когато „на фронта“ се появи нов мъж, към когото изпитваме емоции, бързо попадаме в техния капан. Още в началото на връзката има ясни знаци за това, че мъжът, когото сме избрали не е подходящ за нас. Вижте 5 типа мъже, с които да не си губите времето.

Изглежда, че той се срамува от вас

Обикновено, когато сте на публично място, той изглежда съвсем различен човек. Също така отлага да ви запознае с приятелите и семейството си и винаги се смущава, когато някой ви види някъде заедно. Никога не иска да ви държи за ръка или да демонстрира някаква привързаност публично. Ако не е срамежлив, той вероятно не е правилният за вас, защото по някаква причина се срамува от вас, а това е показател, че може да търси нещо по-добро и вие да сте временно забавление.

Какво да правите, ако разберете, че мъжът ви ви лъже

Той не е уважителен

Ако мъжът, с когото имате връзка или се срещате е груб и вулгарен с вас, ако е конфликтен, ако не е джентълмен спрямо вас, дали заслужава времето и емоциите ви? Уважението винаги е на първо място в една връзка. Никой няма право да се отнася лошо с вас или да ви кара да се чувствате незначителни. Това е било само веднъж или няколко пъти, когато той е бил ядосан за нещо? Вие ли ще бъдете неговия буфер, когато той е напрегнат?

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase