Снимка: Istock
fallback

Всеки мъж иска да се чувства специален, обичан и ценен от жената до него. Когато това е така, мъжът е готов на всичко за своята половинка. В една истински пълноценна връзка партньорите трябва да се чувстват специални един за друг. Това се постига с внимание, малко повече старание и с правилния подход.

Как да накарате мъжа да се свърже с вас емоционално

За да накарате мъжа до себе си да се чувства наистина специален за вас, можете да направите някои неща за него.

Показвайте му, че сте до него във всичко

Един от най-солидните начини да покажете на мъжа до вас, че е специален, е да бъдете до него във всякакви моменти – добри и лоши. Когато той знае и усеща, че може да разчита на вас и че сте до него във всяко отношение, предизвикателство, препятствие или начинание, той ще знае колко много го цените и обичате.

Всеки мъж би бил истински щастливец да знае и да усеща, че жената, която обича, е неизменно до него във всяко отношение, приема го какъвто е и го подкрепя. Неслучайно хората казват, че до всеки силен мъж стои една жена. В тази сентенция има много смисъл и истина.

Показвайте му, че го оценявате високо

Мъжът се чувства истински щастлив, обичан и подкрепян, ако знае, че жената до него го оценява. Няма нищо по-ценно и важно за мъжкото его от това усилията, стремежите, мислите и целите на мъжа да са високо ценени и подкрепяни от дамата на сърцето му.

6 разлики между мъжете, които се обвързват сериозно и тези, които не го правят

Това да знае, че оценявате качествата му и му се възхищавате заради тях, уважавате го заради тях, кара мъжът да се чувства силен, обичан и готов на всичко за вас и връзката ви.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 година

Михаело, защо не си заличила първия коментар? Заради такива отвратителни писания хората постепенно престават да посещават твоите страници. Все един и същи въpтoглaвeц пише едни и същи гадости тук от години, не знам защо го търпите.

19

Анонимен

преди 1 година

Ми като не искате да показвате добрина,любов и вярност към мъжът си ще си кесите сами докато не станете стари кукувици и накрая ще свършите в евтин старчески дом щот на родата и трябва апартамента. Тъжно но вярно- кой както си го направи.

18

Анонимен

преди 1 година

Митове и легенди от миналия век. Адски уморително е една жена да доказва на мъжа колко е специален и че го подкрепя във всичко! Ами той може да се занимава с нещо отегчително и да ти губи времето, защо да го подкрепяш и в това?! Ако той е готов да направи всичко за жената която обича и я цени, ще го направи и без разни обяснения. Освен всичко, мъжете са неблагодарни по природа.

fallback