Снимка: Istock
fallback

Червените флагове могат да се появят по всяко време в една връзка. Някои от тях са видими още от самото начало. Трудното е да ги забележите, защото любовта замъглява преценката и ви кара да гледате на партньора си с розови очила.

Три червени флага на трите първи срещи

Сред многото червени флагове, които могат да се появят в една връзка се открояват 10, които подсказват, че трябва веднага да избягате.

Кои са червените флагове, които подсказват, че трябва да прекратите връзката веднага за ваше добро?

1. Той закъснява непрекъснато.

Може да ви се струва безобиден лош навик, но не е така. Ако още от самото начало не зачита вашето време и чувства, като ви кара да чакате постоянно, това е лош признак за неглижирането на това как ще се почувствате. Макар минимално и безобидно на пръв поглед, постоянното закъсняване е сигнал, че партньорът ви няма да ви уважава в нито едно отношение в бъдеще.

2. Досега е имал само кратки връзки.

Един сериозен червен флаг е, когато човек не е съумял да създаде поне една по-дълготрайна връзка. Това би трябвало да ви подсказва, че нещо с обвързването му куца и би могло да е сериозен проблем и с вас.

4 червени флага още на първа среща

3. Има много дълбока и смущаваща привързаност към домашните любимци.

Един особен червен флаг, на който малко хора биха обърнали внимание, особено в началото, когато не познават добре партньора си е силната привързаност към домашните любимци. Вие винаги ще сте на второ място, ако партньорът ви е обсебен от животните, които отглежда.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

(+18) 1. "н е д о е б а н а" 2. "х ***" 3. "ф и с т и н г" препратка към коментар 16 цензуриран

14

купон да става

преди 1 година

няколко ЧЕРВЕНИ ФЛАГА и за него: 1. Тя е разпрана чеврънтия и не е девствена(веднаж отворена "там" няма нито километраж, нито брояч. Обикновено първия път било "на сила" и тя е жертвата) 2. Не е ясно с какво си е изкарвала до момента прехраната(от сервитьорка, до "приемаща подаръци" сами си правете изводите) 3. Много ви харесва, но иска да ви промени генерално.(започва се с "първо", "второ", "трето"... и честно казано НЯМА КРАЙ дори когато вече не приличате на себе си!- кого лри е харесала?)

13

Анонимен

преди 1 година

Говори само за себе си, говори цинизми, обижда се от най-малката забележка, игнорира те като му пишеш, пише ти само като е възбуден и на кеф, смята, че има право да те критикува, но ти него - никога... мога да продължавам безкрайно. Пълно е вече с комплексари и и*диоти, при това полово безсилни.

fallback