Снимка: Istock

Не всяка връзка има щастлив край за съжаление. Понякога дори най-бурната и силна любов може да си отиде под натиска на проблемите, различията, неразрешаването на конфликтите, борбата за надмощие. Причините връзката ви да се съсипе са много.

Кои са признаците, че връзката ви вече е изчерпана и поправянето ѝ е почти невъзможно?

Всичко се превръща в повод за конфликт

Когато сте достигнали до такъв етап, че да се карате за всичко и дори най-незначителната дреболия е повод за конфликт, това е много лош знак. Изчерпаните отношения често са и толкова напрегнати, че между партньорите съществува непоносимост във всичко. Така поводите да се скарате нарастват неимоверно, като всяко малко нещо се превръща в бомба със закъснител.

Оставате до късно на работа, за да не се приберете вкъщи

Съзнателно или не предпочитате да не сте вкъщи с половинката си, а да останете на работа. Измисляте си допълнителни ангажименти, за да не споделяте физически едно и също пространство, просто защото не понасяте присъствието на партньора си.

Всичко, което партньорът ви прави, ви дразни

Точката на нетърпимост е достигнала такава степен, че не можете да търпите нищо, което половинката ви прави. Всяко негово действие и дума ви дразни, а това води след себе си вълна от негативни емоции и поводи за конфликти.

Измисляте си причини да не правите секс

Липсата на желание за секс е симптом на изчерпана връзка. Ниското либидо, разбира се, може да е причинено и от други фактори, но ако са налице всички изброени по-нагоре, определено отношенията ви са достигнали точка на нетърпимост, в която не можете да си представите да се докосвате физически.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase