Снимка: Istock
fallback

Дори да имате здрава и хармонична връзка, понякога може да настъпи момент, в който да сте на кръстопът и да се питате накъде да продължите с взаимоотношенията си. Дали да приемете някои дребни недостатъци, или пък да не се примирявате с нищо? В следващите редове ще ви споделим няколко признака, които показват, че партньорът ви може би не е за вас. Ето ги и тях:

Чувствате се сякаш сте негова майка

Макар и в началото да не виждате особен проблем в това, на по-късен етап от връзката ви това може да се окаже голям проблем. Разбира се, не говорим само за това да почиствате след него или пък да прибирате дрехите му. Опитайте се да наблюдавате дали той не очаква постоянно да му оказвате подкрепа, да се съветва с вас и да е неспособен да взема решения сам.

Не усещате неговата подкрепа

Подкрепата е много важна в една връзка. Ако партньорът ви ви обича, той ще се радва на успехите ви и ще ви подкрепя по пътя към постигането на целите и мечтите ви. Но ако усещате, че той по-скоро се конкурира с вас или пък изпитва известна злоба, то със сигурност това са сигнали, че този човек може би не е най-добрият избор за вас.

Не се забавлявате заедно

Ако постоянно се опитвате да се забавлявате, но приятелят ви все намира начин да помрачи това ваше настроение, това може да е сигнал, че той може би не ви харесва достатъчно. Трябва да очаквате вашите срещи с нетърпение, вместо постоянно да се притеснявате какво може да се случи. Усмивките са много важно условие за успешна връзка, тъй като в компанията на любимия би трябвало да се чувствате добре. В противен случай, може би той не е за вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 1 година

Стига да намерите!

1

contractor

преди 1 година

Това да имаш мамче не е лошо нещо :д особено ако ходете заедно на лозето. Тая работа с харесването на роднини и приятели трудно ще стане особенно ако няма какво да им харесаш :д

fallback