Снимка: Istock

През новата седмица Венера влиза в знака на Близнаци. Звездната карта показва, че ни очакват много динамика, изненади. Слънцето и Юпитер също ще добавят от своята невероятна енергия. Любовта ще бъде динамична, няма да липсват някои предизвикателства, но ще успеем да се справим с тях. Венера ще ни вдъхновява любовно, а флиртовете ще ни зареждат с добро настроение.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През новата седмица родените под знака на зодия Овен ще се чувстват особено силни и енергични. Звездите ви обещават много емоции и нови запознанства. Ако вече имате любовна връзка, тогава трябва да проявите повече грижи и внимание към партньора си. Възможни са малки конфликти, но те няма да повлияят на щастието ви.

За кои зодии април ще бъде изпълнен с любов?

Телец

Телци, бъдете честни и открити във вашите взаимоотношения. Уважавайте се един друг и си давайте пространство. Обвързаните представители на зодията ще имат възможността да се сближат и ще се разбират по-добре, но само ако наблегнат на комуникацията. Ухажването на партньора ви с подаръци е добра идея, но имайте предвид разходите. Необвързаните може да срещнат своята сродна душа.

Близнаци

За онези от вас, които си имат половинка, седмицата носи хармония помежду ви. Това е добър момент да се съсредоточите върху изграждането и укрепването на вашите любовни връзки. Семейните ще имат хубави почивни дни. Съсредоточете се върху положителните аспекти на партньора си, игнорирайте няколко неща и се опитайте да държите егото си под контрол. За необвързаните има шансове да срещнат личност със сходно мислене, но не бързайте с обвързването. Към края на седмицата ще ви трябва цялото търпение и разбиране, за да поддържате хармонична атмосфера. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase