Снимка: Istock
fallback

В любовта понякога се самозалъгваме. Иска ни се човекът, към когото имаме чувства да изпитва същото, но действията му говорят друго. Желанието и стремежът да спечелим вниманието и сърцето му ни карат да продължаваме да се надяваме, че нещо ще се промени. Игнорираме признаците, които красноречиво подсказват, че той просто не си пада по нас, няма никакви чувства и намерения.

Кои са знаците, че той няма чувства към личността ви и може би дори изобщо не си пада по вас?

3 знака, че един мъж има сериозни намерения към вас

Никога не говори конкретно за вас, прави обобщения по принцип

Без значение дали имате връзка с този човек или сте в етап на опознаване, отношението му ще си проличи по това как говори за вас и изобщо говори ли за вас или по принцип. Обобщаването и липсата на конкретизиране, когато той говори за бъдещето, плановете си, целите си е показателно. Ако той не ви включва в това, значи няма намерения към вас.

Говори повече за себе си, отколкото за вас

В началото на връзката или на първа среща е нормално той да говори предимно за себе си, за да ви се представи. Но ако по-нататък липсва всякакъв интерес към вас и вашата личност, отсъстват въпроси от негова страна, с които цели да ви опознае, това е знак, че не се интересува от вас и не изпитва чувства.

Винаги е зает, когато го потърсите

Ако един мъж изпитва чувства към вас, привлечен е или просто има интерес, той ще се старае да отделя време за вас. Но ако е винаги зает, когато го потърсите, това подсказва, че изобщо не сте важни за него и няма намерение да отделя време в живота си за вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Леле, Боже!

преди 1 година

До РВД ----- Много се замислих. Дали пък някои не вдигат самолета само когато някъде стане земетресение? Ето защо някои способности задължително трябва да бъдат проверявани преди сватбата!

3

Лош знак

преди 1 година

Ама въобще не се заглежда по дпo ви, даже и апетитно да го връткате.

2

РВД

преди 1 година

Вдига Спартана само когато стане земетресение в Турция.

fallback