Снимка: Istock

Новата седмица ни носи и големи промени в любовен план. Очаква ни пълнолуние в знака на Дева. То ще насочи вниманието ни към всичко онова, което не е наред в любовния ни живот. Ще се запитаме дали проблемът е в нас или произтича от текущата динамика на взаимоотношенията. Ще забележим всички недостатъци.

Сатурн навлиза в знака на Риби и ни носи кармични уроци за живота и любовта. От друга страна, Венера прави чудесна връзка с Марс.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Юпитер и Хирон в Овен – разделяме се с болезненото минало

Овен

Март идва със сериозни промени за всички представители на зодиака и Овенът не е изключение. Някои от вас ще осъзнаят, че отблъскват любовта, защото се страхуват, че ще им се отрази зле физически или емоционално. Ако това се случва, помислете дали страховете ви не се дължат на болезнена ситуация в миналото ви.

Дори и да сте мислили, че сте се възстановили от нея, това пак може да ви пречи да спуснете стените си достатъчно, за да позволите любовта да влезе в живота ви. Тази седмица ще ви бъде напомнено, че нищо не е перфектно, когато става въпрос за любов. И вие също не сте. И това важи не само за необвързаните, но и за Овните във връзка.

20 признака, че сте блокирали женствеността си

Телец

През тази седмица ни очаква пълнолуние. То ще засегне и вашия романтичен сектор, Телци. Пълнолунието ще бъде в прекрасен тригон с Уран. По отношение на емоциите това ще ви направи емоционално освободени. За някои представители на зодията това може да означава да се откажат от нездравословна привързаност към някого, защото тази връзка вече просто не е устойчива за тях. Някои от необвързаните пък ще помислят първо за себе си и комфорта си, а след това за любовта.

Любовен хороскоп за март

Близнаци

Скъпи Близнаци, през новата седмица е възможно да почувствате въодушевление по отношение на любовта. Венера се движи през вашия 11-и дом и ще направи перфектна връзка с Марс, който все още се движи през вашия знак. По същество, каквото и да е, за което сте молили Вселената да ви изпрати по отношение на любовта, то желанията ви може да се осъществят.

Това ще се дължи на вашата необичайна способност да карате нещата да се случват и да създавате възможности там, където другите не виждат такива. Преследвайте каквото си поискате. Вселената няма да ви разочарова! 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase