Снимка: Istock
fallback

Любовта кара хората да правят всякакви жестове, за да я докажат. Понякога го правят дори несъзнателно, просто защото емоциите са толкова силни, че ги подтикват да правят жестове за онези, в които са влюбени и то без да го осъзнават напълно.

Когато един мъж е дълбоко влюбен във вас, той ще се старае да разберете това. И ще го направи не само с подаръци и изненади, а с още по-показателни действия, които са доста по-красноречиви и показват дълбока емоционална привързаност.

10 признака, че той е истински лудо влюбен във вас

Някои жени погрешно смятат, че вечерите на свещи, подаръците, виното, любовните съобщения са доказателства за любов. Тези стереотипи им пречат да видят и усетят истинските жестове, показващи мъжката любов и обич.

Кои са нещата, които дълбоко влюбеният мъж прави за половинката си или просто за жената, в която е влюбен?

1. Прави жестове специално за вас.

Влюбеният мъж е готов да прави различни неща за половинката си. Той проявява грижа, показва, че мисли за вас, отменя ви в някои задължения, прави неща, без да го карате и да го молите. Всеки малък жест от страна на мъжа изразява любов, дори това да не личи на пръв поглед.

2. Предпочита компанията ви, иска да е около вас.

Желанието за прекарване на време заедно е показателно за мъжката любов. Ако един мъж не ви обича и любовта му е изстинала или изобщо не е била разпалвана, той няма да проявява желание да гледа филми с вас, да лежи до вас на дивана след тежък работен ден и да ви разпитва как е минал вашият.

10 знака, че мъжът Везни е влюбен във вас

Но ако отделя време да е наоколо, да готвите заедно, да се смеете или просто да си говорите – това е признак на любов.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Фифо

преди 1 година

Абе, да топне чушлето ще диша като мравояд, ще пее и ше се раздава като Веско маринов, ще плаче като пале, ама като го мушне и свърши след 1-2 минути ше ви гледа като дърво в гора 🙂

6

Анонимен

преди 1 година

Ние мъжете в 21 вес се влюбваме лесно но често случваме на жени които не търсят любов а нещо друго.

5

Мъж

преди 1 година

Напишете 5 неща, които само влюбената жена би правила за мъжа си!

fallback