Снимка: Istock

В първите дни на новия месец ще научим важен урок за преодоляването на всякакви страхове. Сатурн се движи през Водолей повече от две години и половина. Това е последната седмица, когато планетата ще бъде в знака на Водолей, така че може да очакваме и неговите награди. Освен това Венера ще направи точен съвпад с Юпитер, добавяйки към любовния ни живот късмет, тъй като това подравняване на планетите се случва в знака на Овен.

Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Търсещите своята сродна душа е добре да бъдат по-активни в първите дни на март. Не забравяйте, че планетата на любовта – Венера, е във вашия знак. Ако има човек, към когото изпитвате емоции, не бъдете пасивни, защото може да се окаже, че той или тя са по-стеснителни. Овните във връзка нека бъдат по-сдържани в собственическото си отношение. Не оказвайте натиск върху любимия човек, тъй като това няма да доведе до нищо добро. Вместо това се възползвайте от подкрепата на Венера.

Любовен хороскоп за март

Телец

Телците, които нямат половинка до себе си, имат възможността да направят началото на март по-вълнуващо по отношение на любовта. Бъдете естествени в общуването с противоположния пол, а не прекалено недостъпни. Възможността се създава от вас самите, просто действайте, защото чарът ви няма да остане незабелязан. Обвързаните представители на зодията е добре да не бъдат твърде капризни към партньора си. Добрата комуникация е ключова, ако имате нещо, което искате да споделите. Взаимността е ключът към това да постигнете хармония във връзката.

Таро карти за март за всяка зодия

Близнаци

Близнаците, които си имат половинка, определено ще мислят повече за любов през първите дни на март. Понякога може да сте по-потайни и да искате да запазите необикновените мигове само за двама ви, и това е прекрасно. За търсещите сродната си душа е възможно да срещнат вълнуваща личност, която силно да ги плени. Дори и вече да имате някой набелязан, бъдете внимателни със стъпките към обектите на вашите желания. Не бързайте в нищо, за да не „изплашите“ отсрещната страна.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase