Снимка: Istock

Новата седмица ни носи вълна от свеж въздух в романтичната сфера на живота. Дали заради Свети Валентин или разположението на планетите, ще успеем да открием нова страна в себе си. Ще можем да виждаме по-ясно хората край нас и ще сме много по-решителни в това да разрешим любовните си проблеми, ако има такива. Вървим по пътя на щастието и сме готови да се борим за него.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В седмицата на Свети Валентин е възможно да се сблъскате с определени лични конфликти, но интуицията ви ще ви насочи към подобряване на отношенията с партньора. Дори ако досега сте се страхували да бъдете възможно най-честни, ще откриете, че сте грешили. Опитайте се да следвате сърцето си, защото само така можете да усетите цялото очарование на настоящия период. Споделянето е част от добрата комуникация, която ще ви помогне да постигнете хармония в любовта. Самотните Овни няма да скучаят.

Телец

За представителите на зодията, които са в дългосрочна връзка, е много вероятно да търсят повече свобода, в добрия смисъл, отделяйки повече време за своите хобита. Ако има такива, в които участие може да вземе и партньорът ви, седмицата определено ще ви носи положителни емоции. Свети Валентин ще ви подейства вдъхновяващо – няма да се поколебаете да изненадате половинката си и да ѝ споделите вашите желания.

Близнаци

Близнаците ще се почувстват по-откъснати и свободни от работните си задължения. Това ще се дължи на желанието ви да подобрите любовния си живот, така че не се изненадвайте, ако ви спохождат екстравагантни мисли. Единственият проблем е, че понякога нямате смелостта да изразите мнението си, така че не забравяйте, че е важно да напредвате в тази посока. Харизматични сте и без значение дали сте в сериозна връзка или търсите своята половинка, вниманието към вас ще бъде голямо. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase