Снимка: Istock

Какво е изобилието за вас? За всеки човек то е различно измеримо. За някои това са много пари, хубава кола, хубав и голям дом. За други изобилието е здраве, споделени мигове с любими хора и т. н. Изобилие е хлябът на масата ни, дори намазан само с масло. Важно е да сме благодарни за хубавите малки неща, които ни се случват всеки ден. Това помага да привличаме хубави събития в живота си, пречи на страха и отчаянието да се настанят в ежедневието ни. Благодарност и три красиви камъка – това е тайната на изобилието. Вижте кои са те.

Зелен опал

Красивият зелен опал има балансираща и успокояваща енергия. Той ни напомня да се откажем от страха и съмнението, когато засяваме семената на изобилието. Когато искаме да сбъднем мечта, започваме нова работа, проект и т. н., често се страхуваме.

Вместо да се тревожим кога и как мечтите ни ще се превърнат в реалност, важно е да се опитаме да се чувстваме добре в текущата си ситуация. Да се опитаме да намерим радостта тук и сега, поддържайки вибрациите си високи.

След като вече сме задали намеренията си и визуализираме желания резултат, можем да се съсредоточим върху това да се чувстваме така, както бихме се чувствали, ако цялото изобилие, което искаме да постигнем, вече е наше. Представете си какви са усещанията, когато вашата мечта се сбъдва.

Зеленият опал е необикновен камък с много положителна вибрация. Той засилва креативността. Не бива да забравяме, че всеки има своите скрити таланти, които бихме могли да използваме по творчески начин, за да привлечем повече изобилие в живота си.

Зеленият опал също е чудесен кристал за задаване на намерения и посяване на семената за ново начало в живота. Прекрасният му цвят и освежаваща енергия символизират пролетта и жизнения растеж. С негова помощ лесно можем да се адаптираме към промените. Можем да го носим под формата на бижу или да го декорираме в дома си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase