Снимка: Istock

Сексът е тема, по която мислим, че едва ли има нещо което можем да научим. Когато влизаме във връзка, ние сме по-склонни да експериментираме, да търсим приключения и да опитваме нови неща. Но колкото повече минава времето, толкова повече започваме да навлизаме в рутината. Независимо дали взаимоотношенията ви са дългогодишни или пък са отскоро, ако искате да разнообразите любовния си живот, предлагаме ви няколко трика, с които ще побъркате партньора по време на секс. Ето ги и тях:

Говорете мръсно

Ако искате да повишите градусите на удоволствието, говорете мръсно. Вярвате или не, но това е начин, по който можете да възбудите партньора и да го накарате да полудее. Ако се срамувате или пък не знаете какво точно да кажете, започнете лека-полека да се откривате, казвайки какво и как ви харесва. Когато усетите, че е дошъл подходящият момент, можете да споделите какви са фантазиите ви и може заедно да се опитате да ги осъществите.

Оргазмът - мисия възможна

Разсъблечете се

Като цяло мъжете не очакват вие да свалите дрехите си преди тях. Но ако поемете инициативата, партньорът ви ще остане безкрайно изненадан, а възбудата, която ще изпита, ще го накара веднага да ви сграбчи. По този начин вие ще му покажете колко много го желаете. Повярвайте, мъжът ви обожава да ласкаете самочувствието му, показвайки му, че той е единственият за вас.

4 неща, които правят мъжа щастлив във връзката

Опитайте орална любов

Ако по принцип не сте склонна да правите орална любов и често пъти отказвате на партньора си, направете нещо лудо, изненадайте го и изпитайте удоволствието да видите как той буквално се разтапя от удоволствие в ръцете ви.

4 карти показват какъв съвет ви дават гейшите

Бъдете приключенски настроени

Ако скуката е навлязла не само във взаимоотношенията, но и под завивките ви, вероятно е дошъл моментът за нещо ново. Излезте от монотонността и опитайте да включите в любовната си игра белезници, различни пози. А защо пък да не вържете с превръзка очите си или тези на партньора? Разнообразието е солта на живота!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase